image

Informatiebericht n.a.v. HET CORONAVIRUS!

Beste klanten


Omwille van de huidige maatregelen i.v.m. het CORONAVIRUS zien wij ons momenteel genoodzaakt om te werken achter gesloten deuren en dit al zeker t.e.m. 5 april 2020.

Wij zullen al uw vragen via mail beantwoorden dus aarzel zeker niet om ons via deze weg op volgend e-mailadres te contacteren: info@natpat.be. 

Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Echter naar aanleiding van het Coronavirus en de opgelegde maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze interne werking aan te passen en zullen wij om deze reden vanaf 19/03/2020 telefonisch enkel bereikbaar zijn van 10u00 tot 12u00.

Voor vragen die geen betrekking hebben op onze diensten verwijzen wij u door naar de infolijn Corona op het nummer 0800/146.89.

Indien u documenten komt afgeven, mag u deze deponeren in de brievenbus.

Wij betreuren dat we deze maatregel dienen te nemen maar hopen op uw begrip.

In een apart artikel kan u op onze website de recentste ontwikkelingen en maatregelingen, die de overheid genomen heeft in verband met het Coronavirus, terugvinden.

Tenslotte willen wij ook nog benadrukken dat aanvragen voor tijdelijke werkloosheid bij onze dienst per mail dienen binnen te komen. Wij bezorgen u dan ook zo spoedig mogelijk een bevestiging van ontvangst. U moet rekening houden dat bij aanvragen tijdelijke werkloosheid omwille van economische redenen (dus niet omwille van overmacht) u als werkgever zelf instaat voor de melding van de eerste effectieve werkloosheidsdag. Bij gebrek aan deze melding zullen uw arbeiders niet vergoed kunnen worden.

Voor verdere updates gelieve onze website in het oog te houden.


De directie en medewerkers van NATPAT.